Hockey

Hockey är en sport Vilket utförs snabbare och snabbare varje år. Som idrottsman behöver du alltid utvärdera dina kunskaper. Den mest önskvärda skicklighet för att förbättra är hastigheten på din åkning.

Att under en traditionell träning kunna förändra ditt rörelsechema är i princip omöjligt. Det krävs en extremt nogrann metodik och många upprepningar. Det unika med vårt koncept är att vi arbetar med 100 % korrekt rörelsemönster från dag ett. Det är vi helt världsunika med.

Gör som många andra. Utmana dom bästa genom att själv bli en naturligt snabbare hockeyspelare.

Börja med att skicka in en analysfilm (mobilkameran räcker), se klippet till höger.

Skridskoanalys

Analysen är otroligt viktig för att utveckla din hastighet. den ger oss svart på vitt vad du behöver arbeta med. Vi analysera och visar dig dina svaga punkter i skäret direkt i den video som du laddar upp.

 

Ladda upp en video till Sports OverDrive. Vi analysera din skridskoåkning inom en vecka. Vi skickar sedan tillbaka videon med grafiska stödlinjer tillbaka som förklarar vad du måste utveckla.

 

Du behöver inte vara orolig att din teknik kommer kännas konstig. Vi förändrar din teknik utan att du märker annat än att det går fortare.

 

Betala gör du efter att du skickat in analysfilmen. Vi använder Pay Pal

 

 

Instruktioner

Spela in en video enligt instruktionsfilmen till höger.

 

Skicka in videoklippet. I ämnesraden skriv elevens initialer och sex första siffrorna i pers.nr. T.ex. OC070115. Notera också vilket paket du vill köpa. T.ex guld, silver eller brons.

 

Skicka mailet till: info@sportsoverdrive.com

Om mailet blir förstort. Använd I-cloude, google drive eller sprend.com

 

Efter ca en vecka är analysen klar. En Betalnings avisering via mai skickas till dig och du får sedan din analys och lösenord i maillådan.

 

Hur spelar jag in?

Sports OverDrive

Regelv 3

892 41 Domsjö

Sweden

Tel: +46701917637

E-mail: info@sportsoverdrive.com