Hockey

Telefon: 070-1917637

Sports OverDrive, Regelv 3

892 41 Domsjö Sweden

Copyright @ All Rights Reserved

Hockey

 

Hockey är en sport Vilket utförs snabbare och snabbare varje år. Som idrottsman behöver du alltid utvärdera dina kunskaper. Den mest önskvärda skicklighet för att förbättra är hastigheten på din åkning.

Att under en traditionell träning kunna förändra ditt rörelsechema är i princip omöjligt. Det krävs en extremt nogrann metodik och många upprepningar. Det unika med vårt koncept är att vi arbetar med 100 % korrekt rörelsemönster från dag ett. Det är vi helt världsunika med.

I vårt guldpaket har vi satt ihop ett kanonpaket. Du filmar och vi analyserar under hela programmet. Vi kommer altså att jobba väldigt tätt ihop för att se till att du lyckas. Tillsammans med analyserna har vi dockat på ett helt världsunikt träningsprogram som fungerar nästan för bra. De flesta känner av fart ökningen endast efter 2 timmar träning.

 

Börja med att skicka in en analysfilm (mobilkameran räcker). Se instruktioner nedan. Vi tar inget betalt för en grovanalys

 

1

Analysfilm

För oss är det viktigt att få analysera din åkning och ge dig en bra kunskapsnivå att stå på. För ditt träningsprogram får en unik touch som tar dig till nya fart upplevelser.

 

Vi hjälper bara de som behöver det så innan vi går vidare kommer vi alltid att analysera din video och sedan bestämmer vi åtgärd.

2

Ladda upp

Skicka in videoklippet till Sports Overdrive. Ingen kostnad utgår i detta skede.

 

Skriv elevens initialer och sex första siffrorna i pers.nr. i ämnesraden.T.ex. OC070115.

 

 

Om mailet blir förstort. Använd följande program för att föra över filerna.:

 

Alla ovanstående är helt gratis och fungerar snabbt och smidigt. google drive och I- cloude finns som appar i telefonerna. Ladda hem

3

Betalning

Efter några dagar har vi grov analyserat din åkning och du får en rekommendation av oss. Den är helt frivillig och valet är helt och hållet ditt. Du väljer i lugn och ro hur du vill göra. Men vet du vilket paket du vill ha så uppge det i mailet med analys filmen.

 

Det vanligaste paketet är "Guldpaketet".

Väljer du det så skickas en betallänk ut via mail och efter betalning så kommer din fullvärdiga analys och träningsprogram strax efter.