funkar det

 

70 % av alla hockeyspelare har en felaktig teknik för att kunna nå sin fulla potential. det är alltså endast 30% som åker riktigt fort. Men med hjälp av SOD och vår unika metodiken kan vi nu ge alla chansen att drastiskt förbättra sin skridskoteknik.

 

 

Analysen är oerhört viktigt för att veta vilka moment man ska träna på. Efter analysen erhåller du ett 6 veckors träningsschema som kan utföras hemmavid, på is eller med inlines. Övningarna tar ca 10 min/dag att utföra.

IMC metoden har genom åren gjort det omöjliga möjligt inom fler idrotter.

Efter att vi analyserat över 1000 hockeyspelare. Har vi nu komponerat ett träningsprogram med delvis helt unika övningar. Dessa gör det möjligt att ändra en åkares stil. Till en mer effektiv åkning. Välkommen med din analys.

 

 

 

Hur kan vi ändra din åkstil? I över 25 år har vi förändrat sättet människor lär sig olika rörelser. Vi har t.ex revolutionerat simundervisningen på småbarn. Se swimit.se

Vi kan lära barnen simma på ungefär halva inlärningstiden det normalt tar. Då arbetar vi på väldigt unga barn att till och med branchen säger att det är omöjligt.

Vi gör alltså det omöjliga möjligt. Nu vänder vi oss mot ishockeyn.

Vi använder våra kunskaper att på ett unikt sätt programmera om din hjärna. Det enda du behöver göra är att lita på oss och utföra övningarna så strikt som möjligt. Då utnyttjar du din potential till max.

Alla våra program sträcker sig över en period på sex veckor. Det gör oss väldigt unika. Det ger också dig en störra chans att utveckla dina rörelser

OBS: Det är inte dina muskler du ska träna, det är din hjärna

Sports OverDrive

Regelv 3

892 41 Domsjö

Sweden

Tel: +46701917637

E-mail: info@sportsoverdrive.com