Skridskoåkning

Så här blir en snabbare skridskoåkare

Hockey är en sport Vilket utförs snabbare och snabbare varje år. Som  idrottsman behöver du alltid utvärdera dina kunskaper för att hänga med.

Om man frågar agenter och sportschefer så är den mest önskvärda egenskapen att förbättra just hastigheten på åkningen.

Att under en traditionell träning kunna förändra just din hastighet är i princip omöjligt. Det krävs en extremt nogrann metodik och många upprepningar för att lyckas. 


Det unika med vårt koncept är att vi arbetar med ditt rörelsemönster. Alltså om du åker som den snabbaste, då är du ungefär lika snabb också. Det är vi helt världsunika med. Att vi dessutom kan göra det på distans är helt galet.


I vårt guldpaket har vi satt ihop ett kanonpaket. Du filmar och vi analyserar eleven under hela programmet. Vi kommer altså att jobba väldigt tätt ihop för att se till att du lyckas. Tillsammans med analyserna har vi dockat på ett helt världsunikt träningsprogram som fungerar nästan för bra för att vara sant. De flesta känner av fart ökningen endast en veckas träning.


Börja med att skicka in en analysfilm (mobilkameran räcker). Se instruktioner nedan. Vi tar inget betalt för en grovanalys


GRATIS ANALYS


Vi erbjuder gratis grovanalys av din åkning. Den avslöjar din grad av effektivitet av din nuvarande skridskoåkning. 
Det är dumt att inte justera din teknik så din träning i gymet ger maximalt med effekt. Annars eldar du bara för kråkorna.


Om du har ett klipp av din nuvarande åkning så kan du maila in den till oss.

Det spelar inte så stor roll vad eller hur klippet är filmat. Det viktiga är att du åker max eller nära max av din åkning. Vissa filmar skärmen med mobilen när de spelar upp en match från Svenskhockey.tv. Det fungerar men det bästa är att filma enligt våra instruktioner.

Telefon: 070-1917637

Sports OverDrive, Regelv 3

892 41 Domsjö   Sweden

Copyright @ All Rights Reserved