Skridskoåkning

Så blir du en snabbare skridskoåkare

Hockey är en sport vilket utförs snabbare och snabbare varje år. Som  idrottsman behöver du alltid utvärdera dina kunskaper för att hänga med.

Om man frågar agenter och sportschefer så är den mest önskvärda egenskapen att förbättra just hastigheten på åkningen.

Att under en traditionell träning kunna förändra just din hastighet är i princip omöjligt. Det krävs en extremt nogrann metodik och många upprepningar för att lyckas. De flesta aktörer erbjuder endast helgcamper och andra kort variga pass som inte kommer förändra din åkning.  


Det unika med vårt koncept är att vi arbetar med ditt rörelsemönster. Alltså om du åker som den snabbaste, då är du ungefär lika snabb också. Det är vi helt världsunika med. Att vi dessutom kan göra det på distans är helt galet.


I vårt guldpaket har vi satt ihop ett mycket effektivt paket. det baseras på över 20 års erfarenhet kring inläringen av bröstsim på små barn. För alla simmar i princip likadant annars sjunker man.  Nu kan vi överföra det tankesättet och inlärnings effektiviteten på skridskoåkning.


Du filmar och vi analyserar eleven under hela programmet. Vi kommer altså att jobba väldigt tätt ihop för att se till att du lyckas. Tillsammans med analyserna har vi dockat på ett helt världsunikt träningsprogram som fungerar nästan för bra för att vara sant. De flesta känner av fart ökningen endast en veckas träning.


Men börja med att skicka in en analysfilm (mobilkameran räcker). Se instruktioner nedan. Vi tar inget betalt för våra analyser. Vi gör dom i den mån vi har tid att hantera dom.