Sveriges sämsta skridskoåkare

VI SÖKER SVERIGES SÄMSTA SKRIDSKOÅKARE

Vi tänkte ge oss på en utmaning. Vi vill se hur snabb vi kan få Sveriges sämsta skridskoåkare. Är det möjligt att skapa ett fartunder av en dålig skridskoåkare. Ja vi tror det! Men kulturen inom ishockeyn skulle nog svara nej. Vi kommer dessutom göra det helt gratis.


ARE YOU UP FOR  IT?


Om du känner att du ligger långt efter när det kommer till skridskoteknik och fart gentemot dina kamrater. Skicka in ett mail till oss som beskriver dig med några meningar. Men vi måste också få ett klipp på din åkning. Helst med vår struktur på hur man filmar (se nedan).


Visst brer vi på lite. Men faktum är att vi är övertygade om att vi kan hjälpa alla till en drastisk fartökning. Därför letar vi någon som vill utmana sig själv och testa något nytt. Är den personen du? 

 

Så här filmar du analysfilmen

Till höger hittar du informationen om hur du bäst filmar en analys film. Allt så att vi kan ge dig ett ett mer exakt träningsschema. Följ instruktionerna i klippet så löser vi resten.


Om ni inte har lyckats filma någon analysfilm så kan ni skicka ett klipp från en match där eleven åker max hastighet. Man kan till och med filma datorskärmen med mobilen och skicka in.