Produkter

PAKET SOM GÖR DIG TILL EN SNABBARE HOCKEYSPELARE

Hos oss kan du välja allt från endast en analys av din åkning till ett komplett träningsprogram som garanterat gör dig snabbare. Vi ställer stora krav på oss själva och vill alltid leverera en unik produkt som har en hög innovationshöjd. Men du behöver inte vara orolig. Vi hjälper bara dom som behöver det. Så det bästa är att du först skickar in ett klipp på hur du åker. 

Guldpaket - För alla som vill bli snabbare skridskoåkare

Analys |  6-veckors träningsprogram   | Personlig PT |   Uppföljningsanalys  |


För att nå den optimala tekniken behöver du ett Guldpaket. den innehåller allt du kan behöva. En unik metodik, tydliga videoinstruktioner och en extremt informativ analys på din egna åkning. Vi hjälper dig genom täta uppföljningar genom att du skickar in korta videoklipp. Vi analyserar och justerar de eventuella fel du gör. Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan. Våra resultat med detta paket är värdsunika. Vi skapade Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program


Detta passar alla åldrar från 11 år och uppåt.

Föreläsning

En föreläsning om skridskoåkningens mekanik


Vi har forskat under många år på vilka momant som tar oss frammåt fortast på isen. Vika gemensama nämnare har de som "flyger fram".

Genom åren har jag träffat många som gissat sig fram. Det gör inte vi. Vi vet vad som måste till för att kunna åka i överfart.

Målgrupp: Föräldrar och spelare


Pris: Vårt pris är allt från gratis till några tusenlappar för våra omkostnader