Guldpaket

GULDPAKET - Om du vill bli en snabbare skridskoåkare

NHL-Feedback

Vi har frågat ärrade NHL veteraner och legendaren inom Svensk ishockey. Alla säger samma sak. Något liknande finns inte ute på marknaden idag. Det kan bero på att detta är sprunget ur en annan idrott som har högre tekniska krav på utförandet än ishockey. Dock vet vi att vår effektivitet slår det mesta ute på marknaden.

Vårt träningsprogram bygger på hjärnans sätt lära sig nya rörelser. Vi har också en extremt hög grad av perfektion i utförandet. Eleven kommer redan första veckan att åka exakt som de snabbaste i världen. Då menar vi rent tekniskt. Hur är detta möjligt kanske nu undrar?
Välkommen till SOD säger vi  ; ) 


Så här fungerar det:


1. Analysvideo

Innan, under och efter programmet görs en serie av analyser genom klipp videos som ni själva skickar in. Det görs för att nå absolut högsta grad av perfektion. 


2. Träningsprogram

För att nå den optimala tekniken behöver du ett program faktiskt lär din kropp den nya tekniken. Vårt program har en effektivitet som inte branschen sett tidigare. Lättast är att ringa oss så får du veta varför vi kan påstå det. 


3. Unika resultat

Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan vilket är världsunikt. Men så  skapade vi också Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program.


Pris: 2850kr/ungdom och dam. 3450 kr/Juniorer. 4450 kr/seniorer.
Betalning sker via PayPal eller Swisch. Länk skickas ut efter överrenskommelse. 

Grupprabatt


Om ni är fler som vill hoppa på samma paket så löser vi det endera genom dialog eller via följande trappa


2 personer    20 % rabatt

3 personer    25 % rabatt

4 eller fler     30 % rabatt

Självklart finns vi på Youtube!
Där hittar du lite längre utlägg om vår kunskap och metodik. 

Så här skickar du in en analysfilm

1. Filmklippet

Det bästa är om vi får analysera din åkning så vi kan ge dig ett ett mer exakt träningsschema. Följ instruktionerna i klippet så löser vi resten.
Om ni inte har lyckats filma någon analysfilm så kan ni skicka ett klipp från en match där eleven åker max hastighet. Man kan till och med filma datorskärmen med mobilen och skicka in.  2. Överföring av analysfilmen

Att skicka in klippet till oss kan upplevas lite krånligt. Men det är bara om klippet är större än 20 MB.  Är det under 20 MB kan du maila in dom som vanligt.

Skicka in videoklippet till Sports Overdrive. (Ingen kostnad utgår i detta skede). Skriv namn och födelseår i ämnesraden.T.ex.  OC070115.Om mailet blir förstort. Använd följande program för att föra över filerna.:


Alla ovanstående är helt gratis och fungerar snabbt och smidigt. google drive och I- cloude finns som appar i telefonerna.

Telefon: 070-1917637

Sports OverDrive, Regelv 3

892 41 Domsjö   Sweden

Copyright @ All Rights Reserved