Female Player

FEMALE PLAYER - 25% off

Vi på SOD hyser en enorm respekt för denna grupp hockeyspelare som på många sätt får jobba dubbelt så hårt som de manliga hockeyspelarna. Därför känns det helt rätt att bjuda på en fjärdedel av avgiften för just dessa spelare. Alltså 25% rabbat. Se ordinarie priser här intill. 

Eftersom vi vet att fart kommer av teknik så vet vi att flick/damspelarna har en stor möjlighet att skapa en grym fartökning med hjälp av vår träning. Betydligt mer än killarna faktiskt.


Paketet baseras på Skridsko Akademin. men alla flick/dam hockeyspelare betalar alltså en rejält rabbaterad avgift.

Paketet innehåller allt du kan behöva. En unik metodik, tydliga videoinstruktioner och en extremt informativ analys på din egna åkning. Du får en egen skridsocoach.

Vi hjälper dig genom att ha täta uppföljningar genom de klipp som du skickar in.

Vi analyserar och justerar de eventuella fel du gör.
Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan. Våra resultat med detta paket är värdsunika. Vi skapade Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program. Har du några frågor under programmet så vänder du dig bara till din skridskocoach.


Så här skickar du in en analysfilm

1. Filmklippet

Det bästa är om vi får analysera din åkning så vi kan ge dig ett ett mer exakt träningsschema. Följ instruktionerna i klippet så löser vi resten.
Om ni inte har lyckats filma någon analysfilm så kan ni skicka ett klipp från en match där eleven åker max hastighet. Man kan till och med filma datorskärmen med mobilen och skicka in.  

2. Överföring av analysfilmen

Att skicka in klippet till oss kan upplevas lite krånligt. Men det är bara om klippet är större än 20 MB.  Är det under 20 MB kan du maila in dom som vanligt.

Skicka in videoklippet till Sports Overdrive. (Ingen kostnad utgår i detta skede). Skriv namn och födelseår i ämnesraden.T.ex.  OC070115.Om mailet blir förstort. Använd följande program för att föra över filerna.:


Alla ovanstående är helt gratis och fungerar snabbt och smidigt. google drive och I- cloude finns som appar i telefonerna.