Gratis grovanalys

GRATIS GROVANALYS AV DIN ÅKNING

Vi erbjuder gratis grovanalys av din åkning. Den avslöjar din grad av effektivitet av din nuvarande skridskoåkning. Många åker otroligt inneffektivt och det är mycket troligt att även du gör det. Genom analysen får du svart på vitt om vad du ska jobba på för att åka ifrån dina motståndare. 

Om du har ett klipp av din nuvarande åkning så kan du maila in den till oss. Märk mailet med "Analys" och födelseår, för och efternamn på spelaren.
T.ex Joseph Nilsson - 12


Det spelar inte så stor roll vad eller hur klippet är filmat. Det viktiga är att du åker max eller nära max av din åkning. Vissa filmar skärmen med mobilen när de spelar upp en match från Svenskhockey.tv. Det fungerar men det bästa är att filma enligt våra instruktioner.


TIPS

  • Spelaren bör stå vid målburet och den som filmar vid första blålinjen vid båset. Spelaren åker max till bortre blå. Filmaren filmar med liggande kamera. Sedan kan man ta ett klipp där spelaren åker max rakt mot kameran. 
  • Har man ändå för stor fil så kan man anväda tjänsten www.sprend.comDu kommer få svar i punktform och grafiska stödlinjer direkt i videoklippet. Allt för att ni ska förstå va dni bör jobba på. Om  ni passar för våran Skridsko Akadmei så får ni även information om det i mailet.  Väljer ni det spåret så tar vi en grundlig genom gång av hans/hennes åkning via TEAMS. 


Några kundkommentarer:

- Känns som att jag tidigare haft cykelhjul monterat. Nu greppar det bra.


- Nu behöver jag nästan aldrig mer åka max


- Det går så fort att jag nästan blir rädd när jag åker mot sargen.