Skridskoåkning

PAKET SOM GÖR DIG TILL EN SNABBARE SKRIDSKOÅKARE

Hos oss kan du välja allt från endast en analys av din åkning till ett komplett träningsprogram som garanterat gör dig snabbare. Vi ställer stora krav på oss själva och vill alltid leverera en unik produkt som har en hög innovationshöjd. Men du behöver inte vara orolig. Vi hjälper bara dom som behöver det. Så det bästa är att du först skickar in ett klipp på hur du åker. 

Skridsko Akademin - För alla som vill bli snabbare skridskoåkare

Analys |  6-veckors träningsprogram   | Personlig PT |   Uppföljningsanalys  |


För att nå den optimala tekniken behöver du hjälp med analys och utförande. Vårt program Skridsko Akademin innehåller allt du kan behöva för just det.
En unik metodik, tydliga videoinstruktioner och en extremt informativ analys på din egna åkning. Vi hjälper dig genom täta uppföljningar genom att du skickar in korta videoklipp. Vi analyserar och justerar de eventuella fel du gör. Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan. Våra resultat med detta paket är värdsunika. Vi skapade Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program


Detta passar alla åldrar från 11 år och uppåt.

Gratis grovanalys 


Vi erbjuder gratis grovanalys av din åkning. Den avslöjar din grad av effektivitet av din nuvarande skridskoåkning.
Det är dumt att inte justera din teknik så din tid träning i gymet ger maximalt med effekt. Annars eldar du bara för kråkorna.


Om du har ett klipp av din nuvarande åkning så kan du maila in den till oss.

Det spelar inte så stor roll vad eller hur klippet är filmat. Det viktiga är att du åker max eller nära max av din åkning. Vissa filmar skärmen med mobilen när de spelar upp en match från Svenskhockey.tv. Det fungerar men det bästa är att filma enligt våra instruktioner.


Du kommer få svar i punktform och lite markeringar i klippet. vid ett eventuellt start i vårt skridskoprogram så kommer vi att gå genom din åkning i detalj.

Female Player

Analys |  6-veckors träningsprogram   | Personlig PT |   Uppföljningsanalys  |


Vi på SOD hyser en enorm respekt för denna grupp hockeyspelare som på många sätt får jobba dubbelt så hårt som de manliga hockeyspelarna. Vi har länge tittat på just dom kvinnliga hockeyspelarna och deras teknik. Vi kan idag ganska säkert påstå att de har en större vinning av att justera sin teknik är de flesta killar. 

Vi vet vi att flick/damspelarna har en stor möjlighet att skapa en grym fartökning med hjälp av vår träning. Betydligt mer än killarna faktiskt.

Föreläsningar

En föreläsning om skridskoåkningens mekanik


Vi har forskat under många år på vilka moment som tar oss frammåt fortast på isen. Vika gemensama nämnare har de som "flyger fram".

Genom åren har jag träffat många som gissat sig fram. Det gör inte vi. Vi vet vad som måste till för att kunna åka i överfart.

Målgrupp: Föräldrar och spelare


Pris: Vårt pris är allt från gratis till några tusenlappar för våra omkostnader