Matnyttigt

Så blir du en snabbare skridskoåkare

Hockey är en sport vilket utförs snabbare och snabbare varje år. Som idrottsman behöver du alltid utvärdera dina kunskaper för att hänga med.

Om man frågar agenter och sportschefer så är den mest önskvärda egenskapen att förbättra just hastigheten på åkningen.

Att under en traditionell träning kunna förändra just din hastighet är i princip omöjligt. Det krävs en extremt nogrann metodik och många upprepningar för att lyckas. Dock behövs det inte så mycket tid om man gör det rätt. Ofta räcker det med några minuter/dag. De flesta aktörer erbjuder endast helgcamper och andra pass som inte kommer förändra din åkning. Om traditionell träning skulle kunna förändra spelarnas teknik. Då skulle inte 70% åka fel.


Det unika med vårt koncept är att vi arbetar med ditt rörelsemönster. Alltså om du åker som den snabbaste, då är du ungefär lika snabb också. Det är vi helt världsunika med. Att vi dessutom kan göra det på distans är helt galet men också självklart för oss.


I vårt Skridsko Akademi har vi satt ihop ett mycket effektivt paket. det baseras på över 20 års erfarenhet kring inläringen av bröstsim på små barn. För alla simmar i princip likadant annars sjunker man.  Nu kan vi överföra det tankesättet och inlärnings effektiviteten på skridskoåkning. Många spelare går från långsammaste till den nabbate i sitt lag.

Du filmar och vi analyserar eleven under hela programmet. Vi kommer alltså att jobba väldigt tätt ihop för att se till att du lyckas. Tillsammans med analyserna har vi dockat på ett helt världsunikt träningsprogram som fungerar nästan för bra för att vara sant. De flesta känner av fart ökningen endast en veckas träning. Programmet går minst lika bra att genomföra med inlines.  


Men börja med att skicka in en analysfilm (mobilkameran räcker). Se instruktioner nedan. Vi tar inget betalt för våra analyser. Vi gör dom i den mån vi har tid att hantera dom. 


Mer nyttigt

Så mäter du din skärlängd

Träna grunderna på rätt sätt

Är detta verkligen en innovation