Skridsko Akademin

Skridsko Akademin - Optimera ditt rörelsemönster

Vi har hittat en metod som gör att du kan få tillgång till den 6:e växeln inom skridskoåkningen. Nu är det inte så många som känner till att man kan åka betydligt effektivare än vad man gör idag. Men så är det!
I princip alla hockey eller bandyspelare åker med endast 3-4 växlar. Det betyder att det finns 2-3 växlar outtaget.  När du lär dig koppla på den tekniken så formligen flyger du fram.
Våra kunder rapporterar om sjuka fartökningar. Testa du också!
 

Är du osäker på om vi kan hjälpa dig så skicka in ett klipp på hur du åker. Då gör vi en analys av din åkning. Vår grovanalys är alltid helt kostnadsfri.
Programmet är via distans. Men vi har en extrem tät kommunikation under hela programmets gång. Du kommer att in korta video´s under den perioden som programmet varar. Allt för att vi ska säkerställa att du jobbar enligt de rätta vinklarna och kraftlinjerna. Det är så man blir snabbast. För systemet bygger på att du ska åka 100 % korrekt. För att det ska fungera så måste vi ha en löpande dialog och uppföljning.Så här fungerar det:


1. Analysvideo

Innan, under och efter programmet görs en serie av analyser genom klipp videos som ni själva skickar in. Det görs för att nå absolut högsta grad av perfektion. Kan kännas bökigt i början men det blir fort en vana. 


2. Träningsprogram

Vårat träningsprogram är absolut helt unikt och bygger på framsteg in om simningen. För att nå den optimala tekniken behöver du träna på ett annat sätt än på det sätt som hittills skapat din teknik. Ett program som faktiskt lär din kropp den nya tekniken. Vårt program har en effektivitet som inte branschen sett tidigare. Många går från långsammaste i laget till snabbast. 


3. Unika resultat

Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan vilket är världsunikt. Men så  skapade vi också Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program.


Pris: 2850kr/ungdom och dam. 3450 kr/Juniorer. 4450 kr/seniorer.
Betalning sker via PayPal eller Swisch. Länk skickas ut efter överrenskommelse. 

Självklart finns vi på Youtube!
Där hittar du lite längre utlägg om vår kunskap och metodik. (klicka på bilden) 

Så här skickar du in en analysfilm

1. Filmklippet

2. Överföring av analysfilmen

Det bästa är om vi får analysera din åkning så vi kan ge dig ett ett mer exakt träningsschema. Följ instruktionerna i klippet så löser vi resten.
Om ni inte har lyckats filma någon analysfilm så kan ni skicka ett klipp från en match där eleven åker max hastighet. Man kan till och med filma datorskärmen med mobilen och skicka in.  Att skicka in klippet till oss kan upplevas lite krångligt. Men det är bara om klippet är större än 20 MB.  Är det under 20 MB kan du maila in dom som vanligt.

Skicka in videoklippet till Sports Overdrive. (Ingen kostnad utgår i detta skede). Skriv namn och födelseår i ämnesraden.T.ex.  OC070115.Om mailet blir förstort. Använd följande program för att föra över filerna.:


Alla ovanstående är helt gratis och fungerar snabbt och smidigt. google drive och I- cloude finns som appar i telefonerna.