Skridskoakademin

SKRIDSKOAKADEMIN

  • Om du känner att du får jobba hårdare än andra för din fart?
  • Om du känner att mjölksyran slår till lite snabbare hos dig? 
  • Om du inte kommer upp i samma hastighet som några av dina kamrater. 
  • Då har du kommit rätt!


Vi har hittat en metod som gör att du kan få tillgång till den 6:e växeln inom skridskoåkningen. Nu är det inte så många som känner till att man kan åka betydligt effektivare än vad man gör idag. Men så är det!
I princip alla hockey eller bandyspelare åker med endast 3-4 växlar. Det betyder att det finns 2-3 växlar outtaget.  När du lär dig koppla på den tekniken så formligen flyger du fram.
Våra kunder rapporterar om enorma fartökningar. Vi fick t.ex fram Modo Hockeys snabbaste spelare på endast tre veckor.


Din skridskocoach på distans


Är du osäker på om vi kan hjälpa dig så skicka in ett klipp på hur du åker. Då gör vi en analys av din åkning. Vår grovanalys är alltid helt kostnadsfri.
Programmet är via distans. Men vi har en tät kommunikation under hela programmets gång. Du kommer att filma korta video´s under den perioden som programmet varar. Allt för att vi ska säkerställa att du jobbar enligt de rätta vinklarna och kraftlinjerna. Det är så man blir snabbast. För systemet bygger på att du ska åka 100 % korrekt. För att det ska fungera så måste vi ha en löpande dialog och uppföljning.

Detta program passar alla frånb ca 10 år och uppåt. Vi har idag kunder fån hela Norden och  i alla divisioner.


Så här fungerar det:


1. Analysvideo

Vi börjar oftast med att du skickar in ett klipp på hur du åker. Men vi följer tätt din utveckling via regelbundna klipp som du skickar in. Det är därför det fungerar så bra på distans. Så har du en mobiltelefon och en E-post? Då är det bara att köra.  


2. Träningsprogram

Vårat träningsprogram är absolut helt unikt och bygger på en unik innovation inom simningen. För att nå den optimala tekniken behöver du träna på ett annat sätt än på det sätt som hittills skapat din teknik. Ett program som faktiskt lär din kropp den nya tekniken. Vårt program har en effektivitet som inte branschen sett tidigare. Många går från långsammaste i laget till snabbast. 


3. Unika resultat

Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan vilket är världsunikt. Men så  skapade vi också Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program.


Pris: 2850kr/ungdom och dam. 3450 kr/Juniorer. 4450 kr/seniorer.
Betalning sker via PayPal eller Swisch. Länk skickas ut efter överrenskommelse. 


Överföring av analysfilmen

Att skicka in klippet till oss kan upplevas lite krångligt. Men det är bara om klippet är större än 20 MB.  Är det under 20 MB kan du maila in dom som vanligt.

Skicka in videoklippet till Sports Overdrive. (Ingen kostnad utgår i detta skede). Skriv namn och födelseår i ämnesraden.T.ex.  OC070115.Om mailet blir förstort. Använd följande program för att föra över filerna.:


Alla ovanstående är helt gratis och fungerar snabbt och smidigt. google drive och I- cloude finns som appar i telefonerna.

Därför är vi överlägset effektiva!

Så här spelar du bäst ni din analysvideo