Även du kan bli snabbast

ÄVEN DU KAN BLI DEN SNABBASTE  HOCKEYSPELAREN

Vi har analyserat över 1300 hockeyspelare som hittar de gemensamma nämnarna som skapar överfart. alltså fortare än fort. Dessa genvägar kan du nu ta nytta av.

Vårt signum är vår effektiva inlärning. Normalt jobbar en hockeyspelare i ca 50 % av fulländad teknik när det kommer till skridskoåkning.

Vi har uppfunnit övningar där du kan ligga på 100% i minuter efter minuter.

70% HAR FEL SKRIDSKOTEKNIK

70 % av alla hockeyspelare har en felaktig teknik för att kunna nå sin fulla potential. det är alltså endast 30% som åker riktigt fort. Men med hjälp av SOD och vår unika metodiken kan vi nu ge alla chansen att drastiskt förbättra sin skridskoteknik.


Till programmet

 

Analysen är oerhört viktigt för att veta vilka moment man ska träna på. Efter analysen erhåller du ett 6 veckors träningsschema som kan utföras hemmavid, på is eller med inlines. Övningarna tar ca 10 min/dag att utföra.

 

IMC metoden har genom åren gjort det omöjliga möjligt inom fler idrotter.

Efter att vi analyserat över 1200 hockeyspelare. Har vi nu komponerat ett träningsprogram med helt unika övningar.  Dessa gör det möjligt att ändra en åkares stil. Alltså rörelsemönster. Till en mer effektivt. Välkommen med din analys.

 

Det är inte dina muskler du ska träna, det är din hjärna


Hur kan vi ändra din åkstil? I över 25 år har vi förändrat sättet människor lär sig olika rörelser. Vi har t.ex revolutionerat simundervisningen på småbarn. Se swimit.se

Vi kan lära barnen simma på ungefär halva inlärningstiden det normalt tar. Då arbetar vi på väldigt unga barn att till och med branchen säger att det är omöjligt. Vi gör alltså det omöjliga möjligt. Nu har vi under några år vänt oss mot ishockeyn. Vi har bara på två år skapat dussintals "snabbaste hockeyspelare". Vi kan bara konstatera att metoden fungerar. Faktiskt mycket bättre än vad vi trodde.

 

Vi använder våra kunskaper att på ett unikt sätt programmera om din hjärna. Det enda du behöver göra är att lita på oss och utföra övningarna så strikt som möjligt. Då utnyttjar du din potential till max.

 

Alla våra program sträcker sig över en period på sex veckor. Det gör oss väldigt unika. Det ger också dig en störra chans att utveckla ditt rörelsemönster