Innovationen som skapar fart

UPPFINNARENS STÖRSTA PROBLEM


Tänk dig att vakna en morgon och inse att du löst ett gigantiskt problem. Det kan vara ett byggnadstekniskt problem eller ett vardagsproblem. Det spelar ingen roll vad det är. Känslan är  eurorisk. Man blir som barn på nytt. Det spritter i kroppen och man vet inte riktigt vad man ska ta vägen. Precis så är känslan för många uppfinnare just vid "The eureka moment".


Men...

När det första glädjeruset lagt sig inser dom ofta svårigheten i att få ut denna uppfinning på marknaden. Att presentera något nytt utan att röja den teknologi som just blivit född.

Morgonmackan i halsen

För oss på Sports Overdrive var det exakt så.  Ruset som infann sig när lösningen på alla fart problem var lösta. När vi förstod att vi kommit på något riktigt stort som alla andra missat. Det var den  dagen då undertecknad satte morgonmackan i halsen för att han fick en idé. Samma idé som idag slår alla rekord när det kommer till fartträning. Eller som vi gärna säger. - "Förändring av ditt rörelsemönster."

Nu ska vi bara få fler att tro att det är möjligt att bli snabbast. 


Hur bra fungerar det?

Idag finns det ingen riktig motsvarighet till IMC-metoden samt vår E-tjänst (analyserna). IMC metoden  identifierar de viktigaste momenten i rörelsen och gör en effektiv prioritering.

Några punkter som är unika:

  • Träningsprogrammet med de korta intervalllerna som succesivt förändrar din teknik utan att du märker det.
  • Övningarna som du kan göra hemma och sedan överföra det till ditt ispass.
  • Det smarta systemt  i vår analys som synligör dina brister så att till och med mormor förstår.


Lägg samman allt detta så hoppas vi att du förstår att du sitter på en guldklimp.


Blir alla snabbare?


Nej, men ungeför 80 % av våra kunder blir betydligt snabbare än vad de var innan. Dom har blivit snabbare utan att gå i timmar på gymmet eller köra hårda intervaller i isladan. Utan dom har blivit snabbare genom att följa ett utstuderat träningsschema som vaskats fram genom tusentals timmar med rörelseträning på olika nivåer. Allt det ovanstående är unikt. Idag häpnas våra deltagare om hur snabb de blivit på sådan liten ansträngning och kort tid.  Man blir glatt överraskad av hur de korta träningsintervallerna. Med de unika övingarna som snabbt och effektivt tagit dom mot perfektion.


Vi har idag flera spelare som gått från långsammast till snabbast på endast en runda i vårt program. Det är helt galet bra.


Om oss!


På SportsOverdrive erbjuder vi ett brett utbud av produkter för hockeyspelare som vill förbättra sin snabbhet på isen. Våra skridskor är designade med den senaste innovationen för att ge dig den bästa prestandan. Med vår metodik kan du utveckla din skridskoåkning till att vara den snabbaste på planen. 


Kliva ut på isen med SportsOverdrive's unika träning i ryggen som kommer hjälpa dig ta din skridskoåkning till nästa nivå. Vårt sortiment fokuserar på snabbhet genom innovation för att ge dig en försprång framför dina konkurrenter. Vår metodik är utformad specifikt för hockeyspelare och bandyspelare och hjälper dig att maximera din prestation på isen. Vi är dedikerade till att förse dig med de resurser vi har för att du ska kunna bli en framgångsrik hockey eller bandyspelare.