Föreläsningar

FÖRELÄSNINGAR

Så blir du snabbast!


Sportsoverdrive har som ambition att succesivt sprida kunskap och insyn i hur man bör träna för att utveckla dom snabbaste spelarna i världen.


Vi gör detta bland annat genom att föreläsa i ämnet. Du kan med fördel följa oss på socialamedier och få uppdateringar när vi har en föreläsning på gång. Men du kan också samla några föräldrar eller spelare och fråga efter en egen föreläsning. Dom är alltid kostnadsfria.


I våran föreläsning berättar vi om dom senaste rönen om skridskoåkning.
Vi blandar föreläsningen med videoklipp och en pedagogisk resa i skridskoåkningens hemligheter. Vi lämnar även tips på vad ni som spelare kan göra själv för att bli snabbare.
Huvudmålgruppen för denna föreläsning är föräldrar och spelare som vill utmana dom bästa. Det finns all möjlighet att chocka sina motspelare med en ny fart som få trodde var möjligt. Men man måste tänka, träna och göra på ett annat sätt än på traditionell träning. Det ska vi berätta om.

Du kan välj att sitta i bakgrunden och lyssna eller ställa lite frågor. Det väljer du helt själv.

Nästa föreläsning:


  • När:  30:e maj kl. 20.00
  • Hur gör man: Enklast är att gå med i vår Facebok sida och klicka in på evenemanget. Där kan man välja att klicka på "Intresserad eller Kommer"
    När föreläsningen startar står det "Gå till länk" Där ansluter man till föreläsningen. Gå gärna in några minuter innan.
  • Länk till TEAMS-föreläsningen
  • Kostnad: Gratis
  • Webblänk till TEAMS: Vi använder TEAMS. Klicka bara på länken vid rätt tidpunkt och följ några enkla instruktioner så är du igång. Har du inte TEAMS så väljer du att ansluta via din webbläsare. Länk hittar du också på vår Facebook-sida
Webbföreläsning - skridskoåkning