Skridskoanalys

GRATIS ANALYS AV DIN SKRIDSKOÅKNING

Vi erbjuder gratis grovanalys av din åkning. Den avslöjar din grad av effektivitet av din nuvarande skridskoåkning. Många åker otroligt inneffektivt och det är mycket troligt att även du gör det. Genom analysen får du svart på vitt om vad du ska jobba på för att åka ifrån dina motståndare. 

Om du har ett klipp av din nuvarande åkning så kan du maila in den till oss. Märk mailet med "Analys" och födelseår, för och efternamn på spelaren.
T.ex Joseph Nilsson - 12


Det spelar inte så stor roll vad eller hur klippet är filmat. Det viktiga är att du åker max eller nära max av din åkning. Vissa filmar skärmen med mobilen när de spelar upp en match från Svenskhockey.tv. Det fungerar men det bästa är att filma enligt våra instruktioner.


TIPS

  • Spelaren bör stå vid målburet och den som filmar vid första blålinjen vid båset. Spelaren åker max till bortre blå. Filmaren filmar med liggande kamera. Sedan kan man ta ett klipp där spelaren åker max rakt mot kameran. 
  • Har man ändå för stor fil så kan man anväda tjänsten www.sprend.comDu kommer få svar i punktform och grafiska stödlinjer direkt i videoklippet. Allt för att ni ska förstå vad ni bör jobba på. Om  ni passar för våran Skridskoakadmi så får ni även information om det i mailet.  Väljer ni det spåret så tar vi en grundlig genom gång av hans/hennes åkning via TEAMS. Så här fungerar det:


1. Analysvideo

Vi börjar oftast med att du skickar in ett klipp på hur du åker. Men vi följer tätt din utveckling via regelbundna klipp som du skickar in. Det är därför det fungerar så bra på distans. Så har du en mobiltelefon och en E-post? Då är det bara att köra.


2. Träningsprogram

Vårat träningsprogram är absolut helt unikt och bygger på en unik innovation inom simningen. För att nå den optimala tekniken behöver du träna på ett annat sätt än på det sätt som hittills skapat din teknik. Ett program som faktiskt lär din kropp den nya tekniken. Vårt program har en effektivitet som inte branschen sett tidigare. Många går från långsammaste i laget till snabbast.


3. Unika resultat

Dom allra flesta känner av fartökningen redan första veckan vilket är världsunikt. Men så skapade vi också Modohockeys snabbaste spelare genom tiderna på endast 4 veckors träning. Men många fler kan vittna om den extrema fartökningen som följer efter slutfört program.


Pris: 2850kr/ungdom och dam. 3450 kr/Juniorer. 4450 kr/seniorer.
Betalning sker via PayPal eller Swisch. Länk skickas ut efter överrenskommelse.