Vi gör bredden bredare och snabbare

DU KAN BLI SNABBAST

Vi tror du känner att vissa spelare skapar fart lättare än du. Att när de verkligen tar i så lämnar dom dig bakom sig. Det spelar ingen roll vad du gör. Så åker dom fortare. Du upplever en stor frustration. Eftersom du inte riktigt förstår varför det sker.

Du får svårt att driva upp pucken i banan om du inte väntar tills alla byter förstås. Du känner att du kanske rikserar din plats i laget eller din plats i en formation vid nästa gallring.

Du tränar lika hårt om inte hårdare än dina kamrater, men det växlar inte upp sig i samma hastighet som för topparna. Allting beror på din skridskoteknik, eller rättare sagt ditt rörelsemönster. Känner du igen dig >>

VI GÖR BREDDEN SNABBARE OCH BREDARE

>> Du är anledningen till att Sports Overdrive existerar. Du är anledningen till varför vi analyserat över 1300 hockeyspelare. Varför vi skapat en helt ny metodik som inte sett dagen ljus förrän för två år sedan. Det är du som är anledningen till allt vårt slit. Nu kan både vi och du få vår lön.


Till programmet >>


Genom att hjälpa de som verkligen behöver det. Kan vi tillsammans skapa en bättre bredd som i sin tur skapar en högre topp. Det är hela vår affärsidé. Hjälpa dom som behöver det. De andra klarar sig.


ÄR DETTA HOKUS POKUS?

Det kan verka hokus pokus att prata om rörelsemönster. Men faktum är att det är med rätt hjälp relativt enkelt att förändra. Men det krävs en Metodik. Inte fler övningar. Vi uppfattar det som att i Hockey Sverige skapas det övningar för alla problem som hittas. Det blir till slut så många så att eleven har svårt att veta vad övningarna är till för. Då har vi tappat kontakten med hjärnan och då lär vi oss inget.

Vår metodik bygger på att utföra den rätta rörelsen 100% korrekt. Det tog oss några år att hitta det rätta schemat och övningar för att lyckas. Men nu är vi på osannolika 100%. Alltså alla som testat vårt system blir snabbare.  Inte bara lite snabbare, utan rejält.. Många går från långsammast i laget till snabbast.  Vi är så otroligt glada för det. Att metoden fungerar så bra på alla som testat. För nu vet vi att vi kan hjälpa även dig. Om  4 – 6 veckor kan du vara den som står för farten på isen. Det bästa av allt. Det är inte ens jobbigare. För det enda vi gjort är att förändra hur du rör dig på isen.